Boodskap my dogter:My tannie se boodskap aangaande kriminele aktiwiteite Somerset Wes: Twee verskillende huise…

Please log in or register to like posts.
Nuus

Update
Helderberg

Boodskap my dogter:My tannie se boodskap aangaande kriminele aktiwiteite Somerset Wes: Twee verskillende huise motors gevat en ingebreek te Somerset Wes in ‘n baie kort tydjie. My vriende en familie wees op jul hoede. My hart word yskoud, want hulle juis ‘n paar jaar terug my neef ‘gehijack’…hom by atm laat geld trek en afgelaai…dankbaar hy was ongedeerd en wel afgelaai…al was dit ver van die huis af.”
Two cars hijacked. Forced entrance. One family got robbed by 3 armed men.

Share this page to Telegram

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Nobody liked ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.