#CoconutKelz: Ek is lief vir Helen Zille, maar ek is beter lief vir haar seun Saterdag Star

Please log in or register to like posts.
Nuus

Lesego Tlhabi, bekendste vir haar satiriese karakter Coconut Kelz. Picture: SuppliedJohannesburg – In hierdie week se A-tipiese onderhoud word die Suid-Afrikaanse komediant en skrywer, Lesego Tlhabi, bekendgestel vir haar satiriese karakter Coconut Kelz, 'n jong wit vrou vasgevang in 'n swart vrou se lyf. Tlhabi maak nou golwe op die klein skerm met kortbroek op BET Afrika, gepas getiteld Coconut Kelz: The Election Special. Wat het jou belangstelling op sosiale media hierdie week aangewakker? Helen Zille sê uiteindelik wat ons almal dink. #BlackPrivilege is werklik en dit is 'n plaag en ons is uiteindelik nie bang om daaroor te praat nie. Alle swart mense steel en dit is wat voorreg is en ek is bly dat Helen nie meer voel dat sy dapper en revolusionêre gedagtes soos dié moet hou sedert die verkiesing geëindig het nie. Is dit rassisme? (Ja, dit is beslis). Nee, natuurlik nie. Jy sit in 'n hysbak met Helen Zille. Watter gesprek sou jy met haar opdaag? Ek sal die eerste vier uur en 30 minute gebruik vir selfies, video's met oulike filters en video-oproep al my jaloerse vriende. Dan sal die laaste 30 minute gewy word om haar te laat weet hoe lief ek haar is en hoe ek dink mense is mal as hulle iemand roep wat rassistiese dinge, 'n rassistiese, sê. Sy het na Robbeneiland geswem om Mandela te bevry en mense het vergeet sy is die hoofstrydikoon. U kry die kans om met enige Suid-Afrikaanse politikus in 'n boksring te betree. Wie kies jy? Ek sou Mmusi Maimane kies. Omdat hy as 'n super sgebenga optree en die leier met aksie bedreig. Hellloowa! Ek dink ek kan hom ook verslaan. Ek gebruik my ma se Tae Bo-video's uit die 90's. Wie is jou uiteindelike celebrity crush? Helen Zille se seun, Paul. En ek haat dit om te erken, maar ek sien wat die swartes in Duduzane sien. Plus, hulle het albei korrupte aangrensende belange, wat beteken dat hulle slegte seuns is. Yum! Het jy al ooit 'n sms-boodskap aan die verkeerde persoon gestuur? Ek het een keer aan my sisi 'n teks gestuur oor hoe lui my sisi is en hoe ek dink sy steel my koi-vis vir Muti. Lang storie kort, sy het al my klere met die yster verbrand en ek het voorgegee om die polisie te bel om haar terug te neem na Zim. Ons het daaroor gepraat en ons is nou goed. Ons weet albei dat ons baie het om te verloor as hierdie verhouding opkom. Sy weet te veel. Wat is jou gunsteling dansbeweging as jy by die klub is? Dit was vuisbotsing, maar gewoonlik is dit bespotend wat die swart meisies ook doen. Soos twerking maar nie op 'n scary ghetto manier nie. Watter TV-karakter herinner jou aan jouself en hoekom? Sy is nie 'n karakter op sigself nie, maar ek het regtig verband met Paris Hilton in die Eenvoudige Lewe, want arm mense maak my hartseer en senuweeagtig. Tans is Anne Coulter en Helen my geesdiertjies. Hulle is basies dieselfde persoon, so dis wonderlik. Wat is die drie beste dinge wat jy in jou dating bio sal plaas? Ek weet hoe om Kaukasiese ouers te bedank om my nie as 'n bedreiging te beskou nie. Ek het net een swart vriend. Ek is lief vir stap en swem is nie 'n probleem nie, want ek kan en my lang blonde hare is watervriendelik. Ek is ook kosher, maar ek eet “vark” (* wink wink *). Saterdag Star

Share this page to Telegram

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Nobody liked ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.