Geen liefde by petrolpompe | Die Son

Please log in or register to like posts.
News
Geen liefde by petrolpompe | Die Son

Deur  Son DigitaalSaterdag, Februarie 02, 2019 11:14

Brandstofprys aanpassing nie goeie nuus nie.
 ~ Verskaf

DIS dalk nie meer Januworry nie maar dis nou Federworry.Die departmenent van energie het aangekondig die prys van petrol styg volgende Woensdag met 7 sent ‘n liter en diesel met 2 sent ‘n liter.Februarie se brandstofprys verhoging kom nadat die jaar begin het met ‘n daling in die prys.

Ek lees altyd KAAPSE NUUS

Ek lees altyd OOS-KAAPSE NUUS

Ek lees altyd SONSKYNNUUS

Ek lees altyd WEIRD NUUS

Ek lees altyd ALLE NUUS STORIES

Ek lees altyd KAAPSE NUUS
60%

Ek lees altyd OOS-KAAPSE NUUS
8%

Ek lees altyd SONSKYNNUUS
3%

Ek lees altyd WEIRD NUUS
3%

Ek lees altyd ALLE NUUS STORIES
25%

Reactions

Nobody liked ?

Comments are closed.