Man in hof ná ouma se verkragting

Please log in or register to like posts.
Nuus

Update
Port Elizabeth

Deur  eie verslaggewerVrydag, Januarie 04, 2019 07:00

skaal draai: ’n Landdros moet môre hof loop op klagte van afpersing en korrupsie.Foto ter illustrasie: NETWERK24
 ~ 

’N MAN (20) is in hegtenis geneem in verband met die verkragting van sy 82-jarige ouma.Kapt. Jackson Manatha, polisie­woordvoerder, sê die voorval het in die vroeë oggendure op Nuwejaarsdag plaasgevind.Cops van die Du­tywa-polisiestasie het die spulse snaar vasgetrek. Die verdagte verskyn vandag in die hof.

Ek hou van: Son NUUS

Ek hou van: Antie Mona

Ek hou van: Oom Sonnie

Ek hou van: Son SPORT

Ek hou van: Son GOSSIP

Ek hou van: Antie Mona
48%

Ek hou van: Oom Sonnie
7%

Ek hou van: Son GOSSIP
3%

https://www.son.co.za/Nuus/Ooskaap/man-in-hof-na-ouma-se-verkragting-20190102

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Nobody liked ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.