Nuus24.com | 'Ek het die vlug gemis' – Indonesiese man vertel hoe gridlocked verkeer hom gered van gedoem Lion Air vliegtuig

Please log in or register to like posts.
Nuus
Nuus24.com | 'Ek het die vlug gemis' – Indonesiese man vertel hoe gridlocked verkeer hom gered van gedoem Lion Air vliegtuig

‘N Indonesiese man het beskryf hoe Jakarta se berugte besoekers gister sy bestaan ​​per ongeluk gered het nadat hy te sleg gekom het om die gedoemde Lion Air-vliegtuig te verdien, wat in die see-minute gedompel het nadat hy afgeneem het. Sino Setiawan, ‘n wettige in Indonesië se ministerie van finansies, het beteken Om aan boord van die onbevredigde vlug JT610 te wees, het hy en sy kollegas op ‘n weeklikse basis gevang. Ongelukkig het sy vriende hul voorneme deur Jakarta se daaglikse opeenhoping gekonfronteer om die vlug te beïnvloed. Sony het hom op ‘n tol vasgevang Ek dra gewoonlik (vlug) JT610 – my vriende en ek dra hierdie vliegtuig konsekwent, “het Setiawan voorgestel AFP. “Ek vorm nou nie geweet hoekom die besoekers op die tolveld so vreeslik geword het nie. Ek het gewoonlik ‘n voorneme in Jakarta om 03:00, maar vanoggend het ek om 6:20 op die lughawe aangekom, en ek het die vlug gemis.” Daardie gridlock het waarskynlik Setiawan se bestaan ​​gered. Soos beamptes gewaarsku het, het dit nou moontlik geword, en nie ‘n individu sou in stand gehou het om hierdie soort ongeluk te oorleef nie. Nietemin het Setiawan enige dank erken wat hy gevoel het met die rekords getuig. Baie van ons, waaronder ses van sy kollegas, was nou nie so gelukkig nie. “Die bekende tyd wat ek gehoor het, het ek gehuil,” het hy erken. “Ek weet dat my vriende op daardie vlug was.” Setiawan, wat van Bandung in Wes-Java is, het erken dat hy daarin geslaag het om ‘n tweede vlug na Pangkal Pinang-metropool te verdien en heeltemal van die ongeluk geleer toe hy veilig geland het. Die keuse wat hy gemaak het tot sy tydelike getroude familie, was vol emosies. “My familie het in skok geraak en my ma het gehuil, maar ek het voorgestel dat ek stabiel geword het. Ek wens dus om dankbaar te wees,” het hy erken. Sowat 189 mense het aan boord van die vliegtuig toe dit van die radar van die dertien minute verdwyn het nadat hulle van die Indonesiese hoofstad afgeval het. Hulle het in die Java-see afgekom van Indonesië se mees bevolkte eiland. Die ministerie van Finansies het erken dat sowat 20 van sy werknemers op die vliegtuig was. Indië se soektog en die reddingsagentskap het erken dat dit “waarskynlik” geword het, is alle passasiers en bemanning in die ongeluk doodgemaak omdat dit liggaamlike funksies van sommige slagoffers gevind het. ‘n Uitgebreide en lukraak beplande megasiteit, is Jakarta geïdentifiseer vir die feit dat sommige van Suidoos-Asië se ergste besoekers opeenhoping met langdurige agtergronde en ure langdurige vertragings ‘n dag-tot-dag irriterende ritueel vir pendelaars. ONDERWYS OP DIE nuutste rekorddata deur in te skryf op ons GRATIS e-nuusbrief .- Volg Nuus24 op Twitter
Read More

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Nobody liked ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.