Nuus24.com | 'Ek wil hom uit my lewe hê'. – ANC-LP openbaar MIV-status nadat hy haar 'bedreig' het

Please log in or register to like posts.
Nuus
Nuus24.com | 'Ek wil hom uit my lewe hê'. – ANC-LP openbaar MIV-status nadat hy haar 'bedreig' het

Sy het nie vir een 2d spyt bekend gemaak om haar MIV-stasie aan haar ex te openbaar nie, selfs al het hy probeer om dit teen haar uit te oefen, dring ANC-LP Tasneem Motara daarop aan. “Ek dink dit is die beste waarskynlik om jou stasie saam met jou metgesel te deel. komponent dat dit waarskynlik is, sal jy ook ‘n pouse hou, ” het sy gesê. ‘My stasie het my nooit getref nie’, het Motara (36) gesê. Daarom was sy gereed om te vertel dat sy vroeër MIV was. seker in ‘n 203-waarnemende FB-pos oor die naweek, eerder as om met haar dag te gaan deur segment in ‘n ANC-registrasie-druk te neem. Op die middag is dit oor 300 geleenthede gedeel. “Ek het dit gedoen sodat hy kan skreeu weg my alleen, “het Motara gesê. “Aangesien ek my self oombliklik dadelik het, kan hy my nie meer bedreig nie. Al wat ek begeer, is hom uit my bestaan.” Slegs haar onmiddellike gesin en die voorgesel was aan haar stasie betrap. “Tog is ek oke met dit, en met elke mens lustig. Ek ontvang al dekades lank met MIV en het nie vir ‘n baie baie lang tyd in die glumgesondheid gewees nie. Ek wens my medikasie en ek ontvang ‘n familie wat my ondersteun, “het sy gesê. is vroeër ‘n dekade gelede as ‘n MIV-sekerheid beskou, nadat sy in ‘n glansgesondheid geword het. Hy het amper ‘n dekade gelede in die hospitaal opgekom. “Nadat wetenskaplike dokters elkeen uitgevoer het en elkeen daarvan kyk, is dit waarskynlik dat jy waarskynlik ook sal vertrou, en kon nie afgelei word wat my nadelig was nie, ‘n MIV het ‘n blik gehad op wat aangemoedig moes word. “Oor die vooruitsigte het die berader gevra of daar enige moontlikheid was wat ek selfs kon perke ontvang dit. Dit het my geslaan, want ek was baie naïef in my laaste verhouding [voor die diagnose]. My ex was baie promiskuus. Ek het sonder twyfel onmiddellik haar ja, dit was ongetwyfeld dat dit waarskynlik ook waarskynlik ook in ag geneem sal word. “Haar stasie was byna vandag nog bevestig.” Ek het gehuil. Desondanks was my van ons daar en het my ondersteun. Ek het baie mercurial geakkrediteer en my medikasie begin, “het Motara gesê. Sy het nog nooit ‘n geheim van haar stasie geheim gemaak nie, het die LP beweer.” [Kortliks in ons verhouding], ek het oombliklik my voormalige vennoot oor my stasie. Ek het dit duidelik gemaak dat ons kan voortgaan om elkeen en elkeen anders te sien of dit te stop. Daar was geen geweer teen sy kop sodat hy kon plaas nie. “Na afloop van die verwoesting het hy haar verwar, bekend as haar name en gedreig op die openbare kontrolelys dat sy MIV-seker was, het Motara gesê.” Tog het ek gedoen Wat hy wou breek, hetsy of nie meer was hy in wese om dit te breek of nie langer nie. Ek voel regtig verlig – hy is nou sonder twyfel uit my bestaan. “Sy het nie van hom gehoor sedert haar Fb-pos nie.” Ander mense is grotesk. Hulle sal een ding anders teen jou uitoefen – as dit nie meer jou stasie is nie, kan dit ook een ding wees. “Die varkvleis wat ek ontvang het, is egter oorweldigend en kom uit elke heg. Ek is dankbaar.” Feitlik 800 boodskappe van varkvleis is in ooreenstemming met Motara se plaasvervanger gepos. “Hy is ‘n dwaas wat wil grootword,” het een bepaalde persoon gesê. “Jy is nie die arena verskuldig aan ‘n verduideliking oor jou bestaan ​​nie. Wat dit waarskynlik is, sal jy ook baie goed vreesloos en elegant wees, sisi. ” Jy het jou gare besit en waar hy ook al is, is hy verby. Dit is verby vir hom, “het een ander opgelaai. ‘N Kwantiteit het gevra om die man se identifikasie te ken. Motara, aan die ander kant, het nie erkenning gegee aan terugvoer nie.
Read More

Share this page to Telegram

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Nobody liked ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.