Nuus24.com | Gigaba: 'Sex tape' wat gebruik word in afpersing pogings teen my

Please log in or register to like posts.
Nuus

Mnr. Malusi Gigaba, minister van binnelandse sake, het gedruk dat ‘n band met velddoek “van seksuele aard” sirkuleer in politieke kringe en histories in afpersing en uitpersingpogings in opposisie teen hom is. Gigaba het gesê dat die video van sy selfoon gesteel is en dat hy gegroei het om vroeër vanjaar as minister van finansies in Maart 2017 te verander. In ‘n reeks tweets op Sondagoggend het Gigaba gesê die band is reg gesteel ‘n telefoon inbraak voorval in 2016 of 2017, en dat sy inligting die handigste was om veronderstel te word deur sy vrou en homself. My vrou en ek het inderdaad geleer, met spyt en hartseer, dat ‘n video wat velddoek van ‘n seksuele aard bevat, wat vir ons oë die handigste was, wat gesteel is toe my kommunikasie onwettig vang gekoop is / my selfoon gekoop het, in 2016 / 17, sirkuleer onder bepaalde politieke figure …- Malusi Gigaba (@mgigaba) 28 Oktober 2018Gigaba het gesê hy het geweier om aan te bied aan die afpersing- en afpersingspogings wat aan reguleringshandhawing gerapporteer is. Hierdie video is in die middel van ‘n klomp van afpersing en uitpersingpogings. Die verhouding dien onmiddellik na my afspraak as Minister van Finansies, op 31 Maart 2017, wat ek eintlik graag geweier het om te vermaak. ..- Malusi Gigaba (@mgigaba) 28 Oktober 2018Die afpersing / afpersing pogings sowel as die onwettige onderskatting van my kommunikasie / hacking van my selfoon, soos al aan die betrokke regulerings handhawing / intelligensie agentskappe gerapporteer en ek word voorgestel dat die gevolglike Ondersoeke is maklik om volhard te word met …- Malusi Gigaba (@mgigaba) 28 Oktober 2018 Die minister het sy familie en die Suid-Afrikaanse publiek om verskoning gevra vir die “struikelblok en verleentheid” wat die sirkulasie van die video sal motiveer. Hy het ‘n openbare familielid aangestel om die onderwerp namens die familie te hanteer. Hy het gesê hy het gehoop die land sal in die toekoms kies vir voorvalle wat gelykstaande is aan hierdie een, wat die inval van privaatheid inhou. Gigaba het ‘n openbare familielid aangestel om die onderwerp namens die familie te hanteer. Ek besluit hierdie geleentheid om die verskoning van die familie te verslap – ernstig my kinders, my ma en my in-regulasies – en die Suid-Afrika Afrika-publiek vir die omgekeerde en verleentheid sal die waarskynlike wyer verspreiding van hierdie nie-openbare velddoek motiveer .- Malusi Gigaba (@mgigaba) 28 Oktober 2018 Ek hoop dat ons nasie binne die toekoms konstruktief kies met die vraag of of nie meer is dit myl goed om die ongesonde inval van die privaatheid van ander te veroordeel en te bevorder deur sulke velddoeke te versprei, ekstra ernstig binne die duidelike afwesigheid van ‘n openbare passie regverdiging …- Malusi Gigaba (@mgigaba) 28 Oktober 2018I soos gevra Vuyo Mkhize van openbare sake konsultasie Kapital Mindz om te gaan met alle media ondersoeke wat verwys na hierdie onderwerp namens my familie en I. Khabazela het my in my nie-openbare potensiaal met die man gehelp. bestuur van hierdie vak, aangesien ongeveer Mei per kans vermoedelik per kans verder onpartydig is 2017.- Malusi Gigaba (@mgigaba) 28 Oktober 2018
Read More

Share this page to Telegram

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Nobody liked ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.