R46m Lotto-wenner wil verder gaan as 'Graad 7'

Please log in or register to like posts.
Nuus
R46m Lotto-wenner wil verder gaan as 'Graad 7'

Lêer prent. Die gelukkige wenner van die Lotto Plus 2-boerpot sê sy beplan om haar winste te gebruik om haar opvoeding te bevorder en 'n huis vir haar familie te bou. Die sagte-gesproke vrou, van 'n klein dorpie in Rustenburg, het ná die 8 Desember-trekking 'n groot R46 miljoen gewen. Sy het pas korttermynwerk begin as 'n bouwerker net 'n paar maande gelede nadat hy nege jaar van werkloosheid verduur het. Die ekstatiese multi-miljoenêr het gesê dat die eerste ding wat sy met haar nuwe fortuin wou doen, was om 'n huis vir haar en haar gesin te koop in 'n stedelike gebied waar haar kinders toegang tot gehalte-onderwys kan kry. Sy het ook planne om haarself te ontwikkel deur haar eie opvoedingsvlak te verbeter. “Ek het net skool toe gegaan tot Standard 5 (Graad 7). Dit het my ook skaam gemaak omdat ek my armoede altyd aan my gebrek aan onderwys toegeskryf het. Noudat ek nie hoef te bekommer oor my familie se volgende ete nie, sal ek fokus op die opgradering van my opvoedingsvlak. Dit is iets wat ek vir myself wil doen om my waardigheid te herstel. Ek wil ook kyk na geldbestuursopleiding om my te help om geld reg te hou. “Die finansiële advies wat ek van ITHUBA ontvang het, was 'n baie goeie begin vir my. Ek kon wys beleggingsbesluite en ek is gemaklik om te sê dat hierdie geld my en my gesin ons hele lewens sal beskerm, “het die emosionele wenner gesê. Die 44-jarige het voortgegaan om te herroep hoe moeilik is dit vir haar en haar kinders en sê: “Dit was baie pynlik om nie in staat te wees nie voorsien my kinders selfs hul basiese behoeftes. Een van die pynlike dinge wat ek moes deurgaan as ouer was om nie vir my seun se deelname in die matriekafskeidsparty te kan betaal nie – dit is regtig pyn my, “het die wenner gesê. Na aanleiding van haar oorwinning oor kommer oor haar veiligheid, het die vrou gesê dat sy van plan was So gou as moontlik uit die dorpie uitbeweeg. “Waar ek vandaan kom, weet almal wat my ken dat ek 'n gereelde Lotto-speler is, mis ek nooit 'n geleentheid om 'n miljoenêr te word nie, al het ek net R5 om op 'n kaartjie te spandeer. Toe die woord gebreek het, was die Nasionale Lotery op soek na die nuwe boerpot wenner wat van ons dorp af was, het mense al vermoed dat dit my was wat gewen het, “het sy gesê.

Share this page to Telegram

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Nobody liked ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.