Soweto-geleerde-patroller het my op slegte manier aangeraak, 'n 7-jarige vertel die hof

Please log in or register to like posts.
Nuus
Soweto-geleerde-patroller het my op slegte manier aangeraak, 'n 7-jarige vertel die hof

File picture Johannesburg – Die hooggeregshof het Donderdag by die Palm Ridge-landdroshof aangehoor hoe 'n Soweto-skoolvakwagter, Johannas Molefe, na bewering twee klein skoolmeisies op die skoolterrein seksueel aangerand het. Staatsaanklaer Jacki Steyn het 'n graad twee-leerling na die tribune geroep. Sy was in graad een toe sy by die skool geskend is. Die jong meisie het aan die hof gesê die beskuldigde wat sy na verwys as Mkhulu (oom) het haar onbehoorlik geraak. Mkhulu het my gebel terwyl my vriende eet en ek het na hom toe gegaan. Toe het Mkhulu my private deel aangeraak, “het die meisie gesê wie se identiteit beskerm is. Molefe se verhoor het Woensdag begin. Die beskuldigde staan ​​voor drie aanklagte van verkragting en 11 van seksuele aanranding, wat hy na bewering in 2017 gepleeg het. Hy is sedert Oktober verlede jaar in aanhouding. Die meisie het aan die hof gesê dat Molefe haar aangeraak het in wat sy as 'n slegte manier beskryf het, deur haar baba aan te raak voordat hy sy hande vorentoe beweeg. “Ek hou nie van hom nie omdat hy my met sy hande op 'n slegte manier aangeraak het.” Die sewejarige het gesê dat Molefe sy hande onder haar skoolrok het, het sy dan aan die hof gedemonstreer deur haar hand tussen haar bene te plaas. “Ek het hom vertel dat ek my alleen moes verlaat en hy het my verlaat. Toe het ek dadelik na my onderwyser gegaan en vir haar gesê dat Mkhulu my voor en agter geraak het. My onderwyser het vir my gesê hy moet stop wat hy doen. Ek het teruggegaan na Mkhulu en hom vertel dat my onderwyser gesê het hy moet stop wat hy doen en hy het gesê. Die sewejarige het later aan die hof gesê dat sy deur haar onderwyser vertel is om haar ma nie te vertel van wat Molefe gedoen het nie. Die verdediging, Lumka Xoxo, het aan die meisie gesê dat Molefe alles wat sy gesê het, ontken omdat daar verskaffers was. 'Goed,' het die meisie gereageer. Later het Steyn die volgende getuie, 'n agtjarige graad twee-leerling, geroep, wat aan die hof gesê het dat sy by haar vriende was toe Molefe haar baba en haar borste aangeraak het. Die agtjarige het aan die hof gesê dat Molefe haar gestuur het om kos te gaan haal voordat hy haar aangerand het. Die meisie het emosioneel geword toe sy meer vrae gevra word oor wat Molefe aan haar gedoen het. Aangeleentheid uitgestel tot 19 November. Molefe bly in aanhouding. African News Agency (ANA)

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Nobody liked ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.